Over SUP Stretch & Release

Op zoek naar een ontspannende activiteit op het water? SUP Pilates of SUP Yoga misschien net iets te uitdagend of intensief? Kom dan mee floaten, stretchen en ontspannen met SUP Stretch & Release. SUPย Stretch & Release is een les op het water op een StandUp Paddle Board (SUP). Je bent heerlijk in de buitenlucht, in een mooie omgeving. We doen rustige, passieve (yoga) oefeningen/houdingen. De oefeningen worden liggend en zittend uitgevoerd. Je blijft lang (3 ร  5 minuten) in een houding. Je spieren blijven zoveel mogelijk ontspannen. Het draait vooral om loslaten. Neem een grote handdoek mee die je op kunt vouwen zodat je die kunt gebruiken om jouw lichaam te ondersteunen. De houdingen zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Ze zorgen voor meer flexibiliteit en mobiliteit in de gewrichten, een betere doorstroming van energie in het lichaam en je komt helemaal tot rust. Ben je bekend met Yin Yoga dan zullen deze oefeningen je zeker bekend voorkomen. Het feit dat we drijven op het water geeft een extra dimensie aan deze les. De kans dat je echt in het water valt is heel klein. De boards van BoblaSUPย zijn namelijk erg stabiel. Ervaring met suppen is niet noodzakelijk. Het is vooral erg leuk en ontspannend om te doen.

SUP Stretch & Release eerstvolgende data

Het SUP seizoen loopt helaas al weer op zijn einde. Rond Pasen 2023 zijn we weer terug.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE SUP STRETCH & RELEASE DATA

Leuk uitje met vrienden/vriendinnen?

Wil je graag SUP Pilates of SUP Yoga komen volgen met je eigen groepje? Dat kan ook! Je kunt alleen een les komen volgen of misschien vind je het leuk om er een uitje van een hele dag van te maken. Wij kunnen ook een lekkere lunch verzorgen (vegetarisch/veganistisch indien gewenst) en je zou bijvoorbeeld een yogales kunnen volgen of een leuke SUP toer kunnen doen. De omgeving is echt wel de moeite!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Locatie SUP Stretch & Release

De SUP Yoga & Pilates lessen gaan normaal gezien door bij de Cruijslandse Kreken, gelegen tussen Kruisland en Steenbergen, vlakbij Roosendaal. De locatie is ook goed bereikbaar vanuit Breda, Bergen op Zoom en Belgiรซ.