Over SUP Pilates

SUP Pilates lessen en arrangementen in omgeving Roosendaal – Bergen op Zoom 2021

Pulse Pilates organiseert in samenwerking met BoblaSUP SUP Pilates lessen en arrangementen in de omgeving Roosendaal – Bergen op Zoom. SUP Pilates is pilates op het water een Standup Paddle Board (SUP). Je bent heerlijk in de buitenlucht, in de natuur aan het bewegen. Niet snel, maar rustig en gecontroleerd. Je core wordt intens geactiveerd doordat je op het board op het water staat en dat wiebelt een beetje. Maak je geen zorgen. De kans dat je echt in het water valt is klein. Ervaring met suppen of pilates is niet noodzakelijk. Het is vooral heel erg leuk om te doen. Lekker genieten in de natuur.

SUP Pilates eerstvolgende data

SUP Pilates Steenbergen

SUP Pilates

Zaterdag 2 september om 11.00 uur
Pilates met een extra dimensie op een SUP board. Kom je mee genieten op het water?

MEER INFO

Binnenkort worden er meer data voor 2023 bekend gemaakt. Naast SUP Pilates zal ik ook weer SUP Yin Yoga Stretch geven. Die les viel vorig jaar ook erg in de smaak.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE DATA

Een leuk SUP Pilates / Yoga uitje met vriendinnen?

Wil je graag SUP Pilates of SUP Yoga komen volgen met je eigen groepje? Dat kan ook! Je kunt alleen een les komen volgen of misschien vind je het leuk om er een uitje van een hele dag van te maken. Wij kunnen ook een lekkere lunch verzorgen (vegetarisch/veganistisch indien gewenst) en je zou bijvoorbeeld een yogales kunnen volgen of een leuke SUP toer kunnen doen. De omgeving is echt wel de moeite!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Locatie SUP Pilates

De SUP Pilates lessen gaan normaal gezien door bij de Cruijslandse Kreken, gelegen tussen Kruisland en Steenbergen, vlakbij Roosendaal. De locatie is ook goed bereikbaar vanuit Breda, Bergen op Zoom en België.