Over SUP Pilates

SUP Pilates lessen en arrangementen in omgeving Roosendaal โ€“ Bergen op Zoom 2021

Pulse Pilates organiseert in samenwerking met BoblaSUP SUP Pilates lessen en arrangementen in de omgeving Roosendaal โ€“ Bergen op Zoom. SUP Pilates is pilates op het water een Standup Paddle Board (SUP). Je bent heerlijk in de buitenlucht, in de natuur aan het bewegen. Niet snel, maar rustig en gecontroleerd. Je core wordt intens geactiveerd doordat je op het board op het water staat en dat wiebelt een beetje. Maak je geen zorgen. De kans dat je echt in het water valt is klein. Ervaring met suppen of pilates is niet noodzakelijk. Het is vooral heel erg leuk om te doen. Lekker genieten in de natuur.ย 

SUP Pilates eerstvolgende data

Binnenkort start het SUP seizoen weer!

SUP Pilates
Zaterdag 15 april
De eerste SUP Pilates les gaat door op zaterdag 15 april. Dit is het laatste weekend van de Belgische paasvakantie.
Meer informatie & boeken

Binnenkort volgen extra data voor de rest van het seizoen.

Een leuk SUP Pilates / Yoga uitje met vriendinnen?

Wil je graag SUP Pilates of SUP Yoga komen volgen met je eigen groepje? Dat kan ook! Je kunt alleen een les komen volgen of misschien vind je het leuk om er een uitje van een hele dag van te maken. Wij kunnen ook een lekkere lunch verzorgen (vegetarisch/veganistisch indien gewenst) en je zou bijvoorbeeld een yogales kunnen volgen of een leuke SUP toer kunnen doen. De omgeving is echt wel de moeite!

Locatie SUP Pilates

De SUP Pilates lessen gaan normaal gezien door bij de Cruijslandse Kreken, gelegen tussen Kruisland en Steenbergen, vlakbij Roosendaal. De locatie is ook goed bereikbaar vanuit Breda, Bergen op Zoom en Belgiรซ.