Over SUP Pilates

SUP Pilates lessen en arrangementen in omgeving Roosendaal – Bergen op Zoom 2021

Pulse Pilates organiseert in samenwerking met BoblaSUP SUP Pilates lessen en arrangementen in de omgeving Roosendaal – Bergen op Zoom. SUP Pilates is pilates op het water een Standup Paddle Board (SUP). Je bent heerlijk in de buitenlucht, in de natuur aan het bewegen. Niet snel, maar rustig en gecontroleerd. Je core wordt intens geactiveerd doordat je op het board op het water staat en dat wiebelt een beetje. Maak je geen zorgen. De kans dat je echt in het water valt is klein. Ervaring met suppen of pilates is niet noodzakelijk. Het is vooral heel erg leuk om te doen. Lekker genieten in de natuur. 

SUP Pilates data 2022

De SUP Pilates lessen van 2020 en 2021 zaten snel vol. Leuk om te zien hoe iedereen altijd geniet op het water. Dit jaar kun je opnieuw SUP Pilates lessen volgen. De eerste SUP Pilates les is op woensdag 18 mei. In de periode mei / juni staan er al een aantal data gepland. Als de lessen snel volgeboekt zijn plannen we extra lessen in. Houd deze website in de gaten voor alle updates. Of beter nog, meld je aan en ontvang de updates rechtstreeks in je mailbox.

Data mei / juni
Woensdag 18 mei 19u00
Zaterdag 21 mei
Woensdag 25 mei
Zaterdag 11 juni
Woensdag 15 juni | Miniretreat met o.a. SUP Pilates (meer info binnenkort)
Zondag 19 juni

Een leuk SUP Pilates / Yoga uitje met vriendinnen?

Wil je graag SUP Pilates of SUP Yoga komen volgen met je eigen groepje? Dat kan ook! Je kunt alleen een les komen volgen of misschien vind je het leuk om er een uitje van een hele dag van te maken. Wij kunnen ook een lekkere lunch verzorgen (vegetarisch/veganistisch indien gewenst) en je zou bijvoorbeeld een yogales kunnen volgen of een leuke SUP toer kunnen doen. De omgeving is echt wel de moeite!

Locaties SUP Pilates

De SUP Pilates lessen gaan normaal gezien door bij de Cruijslandse Kreken, gelegen tussen Kruisland en Steenbergen, vlakbij Roosendaal. De locatie is ook goed bereikbaar vanuit Breda, Bergen op Zoom en België.