Over SUP Pilates

SUP Pilates lessen en arrangementen in omgeving Roosendaal – Bergen op Zoom 2021

Pulse Pilates organiseert in samenwerking met BoblaSUP SUP Pilates lessen en arrangementen in de omgeving Roosendaal – Bergen op Zoom. SUP Pilates is pilates op het water een Standup Paddle Board (SUP). Je bent heerlijk in de buitenlucht, in de natuur aan het bewegen. Niet snel, maar rustig en gecontroleerd. Je core wordt intens geactiveerd doordat je op het board op het water staat en dat wiebelt een beetje. Maak je geen zorgen. De kans dat je echt in het water valt is klein. Ervaring met suppen of pilates is niet noodzakelijk. Het is vooral heel erg leuk om te doen. Lekker genieten in de natuur. 

SUP Pilates eerstvolgende data

De SUP Pilates lessen van 2020 en 2021 zaten snel vol. Leuk om te zien hoe iedereen altijd geniet op het water. Dit jaar kun je opnieuw SUP Pilates lessen volgen. In de periode mei / juni staan er al een aantal data gepland. Als de lessen snel volgeboekt zijn plannen we extra lessen in. Houd deze website in de gaten voor alle updates. Of beter nog, meld je aan en ontvang de updates rechtstreeks in je mailbox.

Zaterdag 13 augustus | SUP Pilates
Vrijdag 19 augustus | Mini SUP Tour, Pilates & Stretch
Donderdag 25 augustus | SUP Pilates
Vrijdag 9 september | Mini yoga, pilates & SUP retreat

Een leuk SUP Pilates / Yoga uitje met vriendinnen?

Wil je graag SUP Pilates of SUP Yoga komen volgen met je eigen groepje? Dat kan ook! Je kunt alleen een les komen volgen of misschien vind je het leuk om er een uitje van een hele dag van te maken. Wij kunnen ook een lekkere lunch verzorgen (vegetarisch/veganistisch indien gewenst) en je zou bijvoorbeeld een yogales kunnen volgen of een leuke SUP toer kunnen doen. De omgeving is echt wel de moeite!

Locatie SUP Pilates

De SUP Pilates lessen gaan normaal gezien door bij de Cruijslandse Kreken, gelegen tussen Kruisland en Steenbergen, vlakbij Roosendaal. De locatie is ook goed bereikbaar vanuit Breda, Bergen op Zoom en België.