SUP Pilates

Over SUP Pilates

SUP Pilates lessen en arrangementen in omgeving Roosendaal – Bergen op Zoom

SUP Pilates is pilates op het water een Standup Paddle Board (SUP). Je bent heerlijk in de buitenlucht, in de natuur aan het bewegen. Niet snel, maar rustig en gecontroleerd. Je core wordt intens geactiveerd doordat je op het board op het water staat en dat wiebelt een beetje. Maak je geen zorgen. De kans dat je echt in het water valt is klein. Ervaring met suppen of pilates is niet noodzakelijk. Het is vooral heel erg leuk om te doen. Lekker genieten in de natuur.

SUP Pilates eerstvolgende data

SUP Pilates Steenbergen

Mini SUP Tour & SUP Pilates

Zondag 15 juni om 11.00 uur
Wil jij je graag onderdompelen in vakantiesferen? Doe mee met deze leuke activiteit op het water.

MEER INFO
SUP Pilates Steenbergen

Mini SUP Tour & SUP Pilates

Zaterdag 27 juli om 11.00 uur
Wil jij je graag onderdompelen in vakantiesferen? Doe mee met deze leuke activiteit op het water.

MEER INFO
SUP Yin Yoga Steenbergen

SUP Yin Yoga & peddel

Vrijdag 9 augustus om 19.00 uur
Wil jij je graag onderdompelen in vakantiesferen? Heerlijk de zonsondergang tegemoet peddelen, stretchen en ontspannen op je board.

MEER INFO

Binnenkort worden er meer data voor 2024 bekend gemaakt. Naast SUP Pilates zal ik ook weer SUP Yin Yoga geven. Die les viel voorgaande jaren ook erg in de smaak.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE DATA

Een leuk SUP Pilates / Yoga uitje met vriendinnen?

Wil je graag SUP Pilates of SUP Yoga komen volgen met je eigen groepje? Dat kan ook! Je kunt alleen een les komen volgen of misschien vind je het leuk om er een uitje van een hele dag van te maken. Wij kunnen ook een lekkere lunch verzorgen (vegetarisch/veganistisch indien gewenst) en je zou bijvoorbeeld een yogales kunnen volgen of een leuke SUP toer kunnen doen. De omgeving is echt wel de moeite!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Locatie SUP Pilates

De SUP Pilates lessen gaan normaal gezien door bij de Cruijslandse Kreken, gelegen tussen Kruisland en Steenbergen, vlakbij Roosendaal. De locatie is ook goed bereikbaar vanuit Breda, Bergen op Zoom en België.