SUP Pilates & meer2024-05-10T09:20:26+00:00

SUP Pilates & meer

Wil jij je graag onderdompelen in vakantiesferen? Doe mee met deze leuke activiteiten op het water.

Dit jaar organiseer ik al weer voor het vijfde seizoen in samenwerking met BoblaSUP lessen en arrangementen. Ik kijk er weer enorm naar uit om samen met jou te genieten op het water.

Naast SUP Pilates organiseer ik ook SUP Pilates in combinatie met een Mini SUP Tour en SUP Yin Yoga Stretch. Arrangementen op maat zijn ook mogelijk.

Wanneer is jullie volgende vriendinnenuitje?

SUP Pilates Steenbergen

Mini SUP Tour & SUP Pilates

Zondag 2 juni om 11.00 uur
Wil jij je graag onderdompelen in vakantiesferen? Doe mee met deze leuke activiteit op het water.

MEER INFO
SUP Pilates Steenbergen

Mini SUP Tour & SUP Pilates

Zondag 15 juni om 11.00 uur
Wil jij je graag onderdompelen in vakantiesferen? Doe mee met deze leuke activiteit op het water.

MEER INFO

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit gesupt of pilates gedaan. Kan ik deelnemen?2024-05-10T09:16:09+00:00

Je kunt zeker deelnemen als je nog nooit gesupt hebt of pilates gevolgd hebt. Bij de start van de activiteit krijg je een beknopte SUP instructie. Je hoeft je zeker niet meteen staand op het water voort te bewegen. Op je knieรซn (of zittend kan ook). De pilates les wordt rustig opgebouwd en je krijgt veel uitleg. De oefeningen doen we vooral zittend en liggend op het board. Tegen het einde van de les gaan we ook voorzichtig staan.

Is het risico groot dat ik in het water val?2024-05-10T09:17:21+00:00

BoblaSUP verhuurt alleen SUP boards van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het zijn behoorlijk brede en stabiele SUPs. Een SUP Pilates les wordt heel rustig opgebouwd. Pas tegen het einde van een les doen we oefeningen staand. De kans dat je in het water valt is heel klein. In de vier voorgaande seizoenes is het haast nooit voorgekomen. Het is natuurlijk ook niet 100% uitgesloten. Neem daarom altijd een set extra kleding mee.

Kan ik deelnemen met een eigen SUP?2024-05-10T09:17:28+00:00

Je kunt ook deelnemen met een eigen SUP. Houd er echter rekening mee dat jouw eigen SUP wellicht wat instabieler is dan de SUPs die je bij BoblaSUP kunt huren. Selecteer bij de opties dat je wil deelnemen met je eigen board en je ziet de prijs aangepast worden. Je hebt ook een ankertje nodig om jezelf tijdens de les vast te leggen. Heb je zelf geen ankertje? Je kunt deze bij BoblaSUP huren. Ook dit kun je selecteren voordat je het event toevoegt aan het winkelmandje.

Is het water koud?2024-05-10T09:17:37+00:00

Nee, het water is niet heel koud. Vanaf de start van de lente warmt het snel op.

Wat als het slecht weer is?2024-05-10T09:17:47+00:00

Helaas zijn we afhankelijk van het weer en dat is niet altijd goed te voorspellen. Bij slecht weer wordt de les geannuleerd. Je krijgt dan de optie om deel te nemen op een ander moment of je kunt het bedrag teruggestort krijgen.

Wat moet ik aantrekken/meebrengen?2024-05-10T09:17:53+00:00

Trek kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen. We gaan op blote voeten op het board. De kans dat je in het water valt is zeer klein maar wel aanwezig. Het is dus belangrijk dat je kunt zwemmen. Neem voor de zekerheid een handdoek en extra (droge) kleding mee. Je hebt tijdens de les verder niets nodig. Je autosleutels kun je bij mij in een waterdichte zak opbergen.

Kunnen we nadat we op het water zijn geweest nog ergens iets eten/drinken?2024-05-10T09:18:02+00:00

Van april tot oktober is het buitenbarretje van de naastgelegen camping Buiten Aan De Baak geopend. Hier drink je een overheerlijke cappuccino of een fris wijntje en heb je behoorlijk wat leuze uit lunch- of borrelgerechten. Openingstijden zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00.
Neem je deel aan een event dan is het fijn dat je bij het boeken aangeeft of je een plekje op het terras wil reserveren.

Reviews van deelnemers

Dit zijn enkele reviews die deelnemers op Google hebben achtergelaten.

“Wat een fijne pilates les zo op mijn sup in het water. Claudia geeft duidelijke aanwijzingen en de oefeningen zijn prima te doen. Zelfs zonder in het water te vallen! Sporten op het kabbelende water, luisterend naar de vogels, is een hele mooie ervaring!”
Wietske

“De lessen Pilates zijn erg fijn met aangepaste oefeningen voor elk niveau. Claudia zorgt voor een goede opbouw en je voelt je snel op je gemak bij haar. Bij mooi weer is de SUP Pilates een aanrader: leuk, af en toe uitdagend, in een mooie rustgevende omgeving.”
Vรฉronique

“Heerlijk suppen in combinatie met Pilates in een fantastische setting onder deskundige begeleiding. Aanrader!”
Cindy

“Trainen met Claudia is altijd een plezier! Ik ben dan ook al jaren fan van heel haar repertoire aan boeiende, afwisselende en goed onderbouwde lessen. Net een SUP pilatesles gaan meedoen. Heerlijk oefenen op het water met een pril zonnetje, te midden van mooie natuur. Het was top! En niemand is in het water gevallen :)”
Diane

“Een heel fijne ervaring! Prachtige plek om SUPpilates te doen! Wij komen zeker nog een keertje terug. Claudia straalt rust uit en geeft duidelijke instructies.”
Saartje

Titel

Ga naar de bovenkant