Wil jij je graag sterker, fitter en je gewoon lekkerder in je vel voelen? Ben je graag buiten met lekker weer? Vind je bootcamps te heftig en wil je graag op een rustige gecontroleerde manier werken aan aan een sterke core, lange, slanke spieren en meer flexibiliteit?

Doe dan mee met de outdoor barre pilates workouts van Pulse Pilates. Deze outdoor workouts zijn een mix van pilates, barre workout & bodysculpt. Je hoeft niet de hele tijd op de grond op een matje te liggen maar we doen vooral staande oefeningen met klein materiaal zoals weerstandsbanden en maken gebruik van wat we in de buitenlucht tegen komen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan stoepranden, hekjes, bankjes etc. De lessen zijn normaal gezien low impact. Low impact wil zeggen met zo min mogelijk belasting voor de gewrichten dus we gaan in principe niet springen. Doen we dat wel dan krijg je alternatieven. Je geef sowieso altijd verschillende opties zodat je de oefeningen kunt aanpassen naar jouw fitnessniveau of als je een blessure hebt.

outdoor fitness roosendaal

Data mei / juni

In de periode mei / juni staan er al een aantal data gepland. Als de lessen snel volgeboekt zijn plannen we extra lessen in. Houd deze website in de gaten voor alle updates. Of beter nog, meld je aan en ontvang de updates rechtstreeks in je mailbox.

Data mei / juni
Vrijdag 27 mei
Woensdag 1 juni
Donderdag 9 juniย 
Vrijdag 17 juni
Woensdag 22 juni

INFORMEER MIJ OVER ALLE DE DATA

Locaties

De lessen gaan door op verschillende buitenlocaties (Visdonk, Kalmthoutse Heide, Cruijslandse Kreken …). De locatie wordt vermeld bij het event. De exacte locatie om af te spreken en details over wat mee te brengen en aan te trekken ontvang je na je aanmelding via e-mail/WhatsApp.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze website.

De workouts worden gepland bij aangenaam weer en gaan door bij minimaal 4 deelnemers. Meld je het liefst zo snel mogelijk maar minimaal 4u van tevoren aan. Op die manier in de kans het kleinst dan de les wordt geannuleerd.

Kosten voor deelname: โ‚ฌ 11

In geval van te weinig deelnemers of echt slecht weer (bij lichte regen gaat de les wรฉl door) word je z.s.m. op de hoogte gebracht.

outdoor fitness heide

Meer pilates in Roosendaal

Naast de outdoor barre pilates lessen in Roosendaal geef ik ook SUP Pilates op de Kruisbeek (tussen Kruisland en Steenbergen). De locatie is dichtbij Roosendaal. SUP Pilates is heel leuk om te doen. Je hebt geen pilates of SUP ervaring nodig om deel te kunnen nemen.

Ik geef ook yoga en pilates lessen op aanvraag. Heb je een vriendinnenuitje of wil je les volgen binnen jouw bedrijf? Neem contact op met mij via info@pulsepilates.nl voor meer informatie.

Wellicht kun je bij mijn vanaf het najaar van 2022 ook weer pilates lessen in een studio in Roosendaal volgen. Meld je aan om op de hoogte te blijven.