ONLINE PILATES STUDIO

Ben jij er klaar voor om je sterker, fitter en gewoon lekkerder in je vel te voelen?

Volg vrouwelijke workouts waar en wanneer het jou uitkomt. In de online studio vind je pilates, op pilates gebaseerde workouts (zoals de barre workout) en meer. Niet alleen leuk om te doen maar vooral ook effectief.

Probeer nu 7 dagen gratis & vrijblijvend

Heb jij ook te weinig uren in een dag en blijft er geen tijd meer over om naar een studio te gaan om lessen te volgen?

Kun je nergens in jouw buurt leuke lessen vinden waarmee je resultaten boekt?

ben je regelmatig onderweg en wil je je workouts graag overal mee naartoe nemen?

Heb je geen budget voor een duur studio abonnement en wil je toch kwalitatief goede lessen volgen?

Wil je graag naast die ene wekelijkse les die je altijd in de studio volgt vaker lessen thuis volgen?

Wil je liever thuis les volgen waar andere deelnemers je niet kunnen zien?

Ben je er tijdens de coronacrisis achter gekomen dat het toch wel erg handig is om thuis les te volgen zonder dat je je op moet doffen om de deur uit te gaan?

online barre pilates

Hi, ik ben Claudia. Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring met het geven van groepslessen. Ik ben gecertificeerd groepsles-, yoga- en pilatesinstructrice. Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden je energieker, fitter en gewoon lekkerder in je vel te laten voelen. Inmiddels ben ik kersverse moeder van Cleo. Ik begrijp daarom maar al te goed dat het soms lastig is om tijd vrij te maken een workout routine te creëren. Ik hoop dat ik je met deze online studio je daarbij kan helpen.

In de online studio vind je pilates lessen en op pilates gebasseerde workouts zoals de barre workout, yoga en meer. Deze vrouwelijke, hippe workouts zijn leuk om te doen en je boekt er vooral resultaten mee. Op een rustige, gecontroleerde manier train je je hele lichaam. Zo ontwikkel je onder andere lange, slanke spieren (geen massa) en een sterke core en je verbetert je houding. Je gaat je gewoon lekkerder in je vel voelen. De meeste workouts zijn geschikt voor alle niveaus (dus ook voor beginners). Ik geef steeds veel uitleg en opties. Inmiddels kun je al bijna 80 lessen volgen. De lessen variëren van 10 – 60 minuten. De kortere workouts zijn handig voor als je wat minder tijd hebt of als je je eigen workout wilt samenstellen. 

VOLG LESSEN WAAR EN WANNEER HET JOU UITKOMT

ZEER RUIM AANBOD LEUKE, EFFECTIEVE LESSEN

LESSEN IN HET NEDERLANDS

7 DAGEN GRATIS PROBEREN & ALTIJD OPZEGBAAR

Maandelijks onbeperkt online abonnement

€ 19,99

per maand

*€ 19,99 gefactureerd per maand
(start pas na de gratis 7 dagen proefperiode)

3-maandelijks onbeperkt online abonnement

€ 15

per maand

*€ 45 gefactureerd per kwartaal
(start pas na de gratis 7 dagen proefperiode)

Wat leden zeggen over de lessen

Ik ken Claudia al geruime tijd van haar “live lessen” van pre-Corona tijden en was heel blij dat ze met online-lessen begon. Ze heeft haar eigen spontane en zeer professionele manier van lesgeven: goed onderbouwde uitleg over alle oefeningen, heel goede opbouw van de lessen en een zalige flow zodat je met plezier haar lessen volgt. Ik ben heel blij dat ik vanuit mijn “eigen cocon” kan meedoen met haar lessen en hoop echt ben harte dat er nog veel zullen volgen.
Kathleen
Claudia haar lessen zijn gewoon supergoed! Vanaf de eerste les was ik verkocht. Heb zelf al heel wat ervaring met lichaamswerk en haar lessen geven me alles wat ik zoek: kwaliteit, deskundigheid, inzicht, creativiteit (elke les de focus op steeds andere lichaamsdelen), vriendelijke toplesgever met aandacht voor haar leerlingen. Op haar website vind ik een waaier aan gevarieerde lessen. Ik kan gemakkelijk een sessie kiezen naargelang mijn dagindeling en gemoedstoestand: lang/kort/krachtig of meer focus op diepere ontspanning. Een echte aanrader!
Diane
Sinds ik bij Pulse Pilates (online) ben begonnen heb ik het gevoel dat ik beter in mijn vel zit. Er zijn al vele workouts waaruit je kunt kiezen en daarbij zijn ze nog erg leuk om te doen ook. Claudia geeft erg duidelijk les en motiveert je ook echt om nog net eventjes ietsje meer te geven. In het kort, super leuke lessen om te volgen!
Esmee

MELD JE NU AAN EN KRIJG DIRECT TOEGANG