Zou jij graag pilates in Kalmthout willen volgen? Lees dan vooral even de informatie op deze pagina. Ook als je niet weet wat het precies is of nog nooit pilates hebt gedaan.

Over mij en waarom lessen in Kalmthout

Ik ben Claudia en ik heb al bijna 30 jaar ervaring met het geven van groepsfitnesslessen. De laatste 11 jaar geef ik vooral pilates, yoga & barre workout. Tot enkele jaren geleden vooral in Antwerpen en omgeving. Ik woon nog niet zo lang in Kalmthout en het lijkt mij ontzettend om ook lessen te geven in deze mooie omgeving. Naast pilates geef ik ook barre workout, vinyasa yoga, yin yoga en bodysculpt lessen. Woon jij in Kalmthout of omgeving en lijkt het je leuk om in het najaar bij mij eventueel lessen te komen volgen? Maak geheel vrijblijvend je eventuele interesse kenbaar door mij een berichtje te sturen.

KENNISMAKINGSLESSEN IN DECEMBER

Eerst nog wat meer weten? Lees hieronder verder.

pilates in kalmthout

Groepslessen pilates in Kalmthout

Ik geef groeplessen pilates, barre workout en yoga. Groepslessen zijn ontzettend populair omdat het nu eenmaal erg motiverend is. Je kunt ook als beginner deelnemen aan groepslessen pilates. Ik geef namelijk verschillende opties voor oefeningen tijdens de lessen. Wil je meer persoonlijke aandacht dan kun je deelnemen aan zogenaamde small group trainingen. Dat zijn lessen in kleine groepjes.

Meer over mij en mijn lesgeefstijl

Ik geef eigentijdse (dus geen klassieke) pilates en heb een ongedwongen lesgeefstijl. Ik wil je je prettig voelt in de lessen en dat je op jouw niveau werkt aan een fit en gezond lichaam en een ontspannen geest. Wil je meer weten over mijn achtergrond en opleidingen? Bekijk de pagina Over mij. Je kunt eventueel al online kennismaken met mij. Ik heb een online studio met inmiddels al meer dan 80 lessen. Je kunt de online studio 7 dagen gratis en vrijblijvend proberen om een idee te krijgen van het soort lessen dat ik geef. Via mijn YouTube-kanaal kun je overigens ook enkele gratis lessen volgen.

Vanaf wanneer lessen in Kalmthout?

In december geef ik kennismakingslessen Pilates en Barre Pilates in Kalmthout. De lessen gaan door in de danszaal/parketzaal van Gitok.

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

KENNISMAKINGSLESSEN IN DECEMBER