In december gaf ik 2 druk bezochte kennismakingslessen Pilates & Barre Workout.

Sinds 9 januari geef ik vaste lessen Pilates, Barre Workout & Yoga in Kalmthout.

MEER INFO OVER DE LESSEN IN KALMTHOUT

Over mij en waarom lessen in Kalmthout

Ik ben Claudia en ik heb al bijna 30 jaar ervaring met het geven van groepsfitnesslessen. De laatste 11 jaar geef ik vooral pilates, yoga & barre workout. Tot enkele jaren geleden vooral in Antwerpen en omgeving. Ik woon nog niet zo lang in Kalmthout en het leek me ontzettend om ook lessen te geven in deze mooie omgeving. Naast pilates geef ik ook barre workout, vinyasa yoga, yin yoga en bodysculpt lessen.

Eerst nog wat meer weten? Lees hieronder verder.

pilates in kalmthout

Groepslessen pilates in Kalmthout

Ik geef groeplessen pilates, barre workout en yoga. Groepslessen zijn ontzettend populair omdat het nu eenmaal erg motiverend is. Je kunt ook als beginner deelnemen aan groepslessen pilates. Ik geef namelijk verschillende opties voor oefeningen tijdens de lessen. Wil je meer persoonlijke aandacht dan kun je deelnemen aan zogenaamde small group trainingen. Dat zijn lessen in kleine groepjes.

Meer over mij en mijn lesgeefstijl

Ik geef eigentijdse (dus geen klassieke) pilates en heb een ongedwongen lesgeefstijl. Ik wil je je prettig voelt in de lessen en dat je op jouw niveau werkt aan een fit en gezond lichaam en een ontspannen geest. Wil je meer weten over mijn achtergrond en opleidingen? Bekijk de pagina Over mij. Je kunt eventueel al online kennismaken met mij. Ik heb een online studio met inmiddels al meer dan 80 lessen. Je kunt de online studio 7 dagen gratis en vrijblijvend proberen om een idee te krijgen van het soort lessen dat ik geef. Via mijn YouTube-kanaal kun je overigens ook enkele gratis lessen volgen.

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!