pilates in roosendaal

Pilates

Werk op een rustige, gecontroleerde manier aan een sterke core, lange, slanke spieren, meer flexibiliteit, een betere houding en verbeter je sportprestaties.

Online pilates lessen
Pilates voor beginners
Wat is pilates?
10 redenen om pilates te doen

barre workout

Barre Workout

Een barre workout is een full body workout op basis van pilates principes met focus op core, billen en benen. We maken gebruik van de ballet barre, ons eigen lichaamsgewicht en materialen zoals kleine gewichtjes, soft balls en dynabands. De barre workout is superleuk om te doen en het is de ideale manier om helemaal in shape te komen.

Barre workout
Online barre workout

sup pilates

SUP Pilates

Pulse Pilates organiseert in samenwerking met BoblaSUP SUP Pilates lessen en arrangementen in de omgeving Roosendaal – Bergen op Zoom. SUP Pilates is pilates op het water een Standup Paddle Board (SUP). Je bent heerlijk in de buitenlucht, in de natuur aan het bewegen. Niet snel, maar rustig en gecontroleerd. Je core wordt intens geactiveerd doordat je op het board op het water staat en dat wiebelt een beetje.

Meer informatie over SUP Pilates

bodysculpt

Bodysculpt

De Bodysculpt is een workout voor het hele lichaam. We combineren spierversterkende oefeningen met cardio. We gebruiken vooral ons eigen lichaamsgewicht maar vaak ook kleine gewichtjes en af en toe ook andere materialen. De oefeningen zijn vooral low impact, oftewel zonder springen. Springen we toch dan geef ik je altijd een alternatief.  Als de barre workout je ding is dan ga je deze les ook super vinden!

Volg deze lessen online via de online pilates studio.

outdoor pilates

Outdoor Pilates Barre

Met lekker weer gaan we ook naar buiten. Lessen gaan door in Visdonk, bij Stadsoevers (Roosendaal) of op de Kalmthoutse Heide.
Meer informatie over outdoor pilates barre lessen

vinyasa yoga roosendaal

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een actieve (dynamische) vorm van yoga waarbij je op fysiek vlak werkt aan kracht en flexibiliteit. Hou je van afwisseling, lekker bewegen en niet teveel theorie/filosofie? Probeer dan deze les. Vinyasa yoga is een actieve, dynamische yoga practice met telkens een ander thema of een andere focus.

Online yoga lessen

yin yoga roosendaal

Yin Yoga

Heb jij een druk leven, vol met dynamische en intensieve activiteiten en zoek je meer balans? Of heb je last van klachten in bekken, schouders, rug, nek of schouders en zoek je een toegankelijke les? Of wil je gewoon heerlijk ontspannen en flexibeler worden. Dan is deze les iets voor jou!

Meer informatie over Yin Yoga
Via de online pilates studio kun je ook een aantal yin yoga lessen volgen.

zwangerschapspilates

Zwangerschapslessen

Ben jij zwanger en  wil je zo gezond, fit en ontspannen mogelijk blijven? Of wil je na je zwangerschap weer starten met oefenen? Af en toe wat extra me-time creëren? Dan zijn de zwangerschapspilateslessen iets voor jou! Het is geen probleem als je nog geen ervaring hebt met pilates voor je zwangerschap.
In mijn online studio vind je ook een aantal zwangerschapspilates lessen. Naast de lessen specifiek voor zwangeren kun je ook andere workouts filteren op geschikt voor zwangeren.
Meer informatie over de zwangerschapslessen