Volg deze barre teacher training en ga aan de slag met de opdrachten thuis en wordt een top barre instructeur.

Barre Teacher Training op aanvraag

De Barre Teacher Training start op aanvraag. In principe is de training 100% online. Als de afstand niet te groot is kan de training eventueel gedeeltelijk live plaatsvinden.

Aanmelden & werkwijze

  • Stuur een e-mail om te informeren naar de mogelijkheden. We kunnen in onderling overleg data afspreken.
  • Tijdens elke sessie behandelen we een stuk theorie en zal ik steeds een deel van een les geven. 
  • Elke sessie (of vanaf de 2e sessie) oefen je met lesgeven. 
  • Na elke trainingsdag krijg je één of meerdere opdrachten mee om voor te bereiden voor de volgende trainingsdag. Reken op enkele uren per keer om deze opdrachten voor te bereiden. Het is belangrijk dat je bij alle trainingssessies aanwezig bent en de opdrachten steeds voorbereidt zodat je echt het lesgeven meteen in de praktijk kunt brengen en feedback kunt krijgen. Op die manier leer je het meeste van deze training. 
  • Na de training wordt je kennis getest met een online examen. Ook word je gevraagd een les van 45 minuten op te nemen. Als je voldoende scoort op je test en de opgenomen les krijg je een certificaat.
  • Tijdens en na de training kun je rekenen op online support.

De barre instructor training bestaat uit 14 modules (zie inhoud barre instructor training). De training bestaat uit 8 dagdelen. 

Kosten deelname barre instructor training

De kosten voor deelname aan de 8 trainingssessies zijn € 899 (inclusief 21% btw). Je kunt daarbij ook rekenen op online support en er zijn geen extra kosten verbonden aan het examen. Als Belgische btw-plichtige betaal je het bedrag exclusief btw (€ 743).