Barre Teacher Training 2023 | Inhoud Barre Instructor Training

barre teacher training nederland & belgiรซ

Volg deze zeer uitgebreide Barre Workout opleiding in Nederland. Leer hoe je het beste van pilates, yoga, fitness en ballet met elkaar combineert een een superleuke full body workout en wordt een top barre instructeur.

Wil je graag leuke en effectieve barre workout lessen leren creรซren en op een verantwoorde manier leren lesgeven?

Geef je yoga-, pilates- of groepsfitnesslessen zou je graag je lesgeefrepertoire willen uitbreiden?

Wil je graag nieuwe klanten aantrekken met deze immens populaire lessen?

Geef je al barre lessen maar wil je je kennis verdiepen en wil je meer structuur in flow in je lessen?

Heb je geen achtergrond als pilates- of groepslesgever maar ben je enthousiast over de barre workout en lijkt het je superleuk om deze lessen te geven?

barre teacher training nederland

De voordelen van deze barre teacher training

Een barre workout is een full body barre workout op basis van pilatesprincipes met elementen van pilates, fitness, yoga en ballet. Je krijgt bij deze barre workout opleiding geen programma en choreografie voorgekauwd maar je leert zelf jouw eigen barre workout lessen samenstellen en deze op een veilige manier aan jouw doelgroep(en) geven.

Focus van de barre instructor training

barre training nederland

Wil je in contact blijven met mij?

Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van alle workshops & trainingen.

claudia

Hi, ik ben Claudia en ik ben inmiddels al bijna 30 jaar actief in de fitnessbranche. Ik ben een freelance yoga-, pilates-, barre- en fitnessinstructrice en ik geef lessen bij diverse studioโ€™s en clubs. Ik heb deze barre workout instructor training ontwikkeld. Toen ik enkele jaren geleden op zoek was naar een barre workout teacher training kwam ik erachter dat er haast geen aanbod was van trainingen en dat er ook geen enkele training aansloot bij wat ik precies zocht. Ik heb me de afgelopen 5 jaar gespecialiseerd in het geven van barre pilates lessen. Door de jaren heen heb ik diverse trainingen gevolgd en kennis verzameld van verschillende disciplines (groepsfitness, yoga, pilates en barre workout) en ik ben in het verleden ook docent geweest van enkele aerobics docentenopleidingen. Ik heb op basis daarvan deze training kunnen samenstellen en ik hoop jou op deze manier wel snel op weg te helpen om leuke, effectieve barre workout te lessen te gaan geven.