Barre Teacher Training homepage | Inhoud Barre Instructor Training

Barre Teacher Training okt-nov

Momenteel loopt er een Barre Teacher Training. Het is de bedoeling om in november een nieuwe training te starten. 

Heb je interesse? Neem contact op! Ik plan samen met geïnteresseerden een nieuwe training in.

barre workout teacher training

Barre Teacher Training op aanvraag

De Barre Teacher Training kan eventueel starten op aanvraag. De training gaat in principe gedeeltelijk online en gedeeltelijk live (Roosendaal of omgeving) door. Eventueel kan de training ook 100% online gegeven worden (als de afstand te groot is).  Stuur een e-mail om te informeren naar de mogelijkheden. We kunnen in onderling overleg data afspreken.

Aanmelden & werkwijze barre teacher training

  • Tijdens elke sessie behandelen we een stuk theorie en zal ik steeds een deel van een les geven. 
  • Vanaf de 2e of 3e sessie oefen je met lesgeven. 
  • Na elke trainingsdag krijg je één of meerdere opdrachten mee om voor te bereiden voor de volgende trainingsdag. Reken op zeker enkele uren per keer om deze opdrachten voor te bereiden.
  • Het is belangrijk dat je bij alle trainingssessies aanwezig bent en de opdrachten steeds voorbereidt zodat je echt het lesgeven meteen in de praktijk kunt brengen en feedback kunt krijgen. Op die manier leer je het meeste van deze training. 
  • Na de training wordt je kennis getest met een online examen. Ook word je gevraagd een les van 45 minuten op te nemen. Als je voldoende scoort op je test en de opgenomen les krijg je een certificaat.
  • Tijdens en na de training kun je rekenen op online support.

De barre instructor training bestaat uit 14 modules (zie inhoud barre instructor training). De training bestaat uit 12 dagdelen. 

Kosten deelname barre instructor training

De kosten voor deelname aan de 12 dagdelen (waarvan 3 praktijkdagen, live in Roosendaal of omgeving) zijn € 899 (vrijgesteld van btw). Je kunt daarbij ook rekenen op online support en er zijn geen extra kosten verbonden aan het examen.