Lessen in Kalmthout2024-05-10T09:16:59+00:00

Lessen in Kalmthout

Wil jij je graag sterker, fitter en je gewoon lekkerder in je vel voelen? Volg Pilates, op Pilates gebaseerde lessen en Yoga in Kalmthout. De lessen gaan door in de gezellige StudiOO, Achterbroeksteenweg 86A, Kalmthout. De lessen zijn online te boeken. Kom je er niet uit? Neem contact op!

In ben gestart op 9 januari 2023. Ik vind het heel erg leuk dat inmiddels al zoveel deelnemers van de meest uiteenlopende leeftijden en achtergronden de weg naar de StudiOO gevonden hebben.

IK WIL GRAAG EEN OF MEERDERE LESSEN PROBEREN
pilates kalmthout

Ben je er niet zeker van of Pilates of één van de andere lesvormen die ik geef iets voor je is? Met een Introkaart probeer je 2 weken lang onbeperkt lessen. Dit geeft je de kans de verschillende lesvormen te proberen zonder dat je ergens aan vast zit. Een losse (proef)les volgen kan ook.

Het is begrijpelijk dat je misschien wat aarzelt als het helemaal nieuw is. Misschien denk je wel dat je niet lenig of fit genoeg bent om te starten. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners en voor als je al wat ervaring hebt. Het doel van pilates is niet om te laten zien hoe lenig je bent, maar om je te helpen je flexibiliteit en kracht geleidelijk te verbeteren. Bij de oefeningen krijg je verschillende opties aangeboden zodat je de les aan kunt passen aan wat voor jou die dag juist voelt.

Lessen volgen doe je bij mij in een veilige, vertrouwde omgeving. Ik moedig je in een positieve en niet-oordelende sfeer aan.

Iedereen is welkom, ongeacht je vorm, grootte, leeftijd of fitnessniveau. Jij verdient het om je goed te voelen.

Lesrooster

pilates les in kalmthout
pilates kalmthout
barre workout kalmthout
yin yoga kalmthout
trx pilates
pilates les buiten bij de StudiOO

De voordelen van Pilates / Barre / Yoga

Als je regelmatig de lessen volgt zul je vele voordelen ervaren. Hieronder slechts een korte opsomming van enkele van de voordelen.

  • Een sterke core

  • Een betere houding

  • Je wordt sterker en fitter zodat je je dagelijkse taken gemakkelijker kunt uitvoeren

  • Minder last / voorkomen van blessures

  • Meer flexibiliteit

  • Je zult je meer ontspannen voelen

INFORMEER MIJ OVER ALLE DETAILS

Tarieven

Als nieuwe deelnemer kun je lessen komen volgen met een Introkaart of een losse (proef)beurt. Kom je vaker lessen volgen dan zijn er verschillende opties (zowel beurtenkaarten als abonnementen).

BEKIJK DE TARIEVEN

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zien hoeveel credits ik nog heb op beurtenkaart of abonnement?2024-02-28T14:31:18+00:00

Ga in Trainin naar Producten. Hier zie je een overzicht van jouw producten en de resterende sessies.

sessies

Hoe boek ik een (proef)les?2024-01-19T07:26:10+00:00
Ik heb nog nooit gesport. Kan ik aan de lessen deelnemen?2024-01-19T08:31:41+00:00

Ja, ook als je nog nooit gesport hebt kun je aan de lessen deelnemen. Je leeftijd speelt daarbij ook geen rol. Pilates is een rustige bewegingsmethode die zeer toegankelijk is voor beginners. Bij Yin Yoga Stretch bewegen we niet of nauwelijks. Daarom is voor deze les ook geen enkele ervaring met sport vereist.

Gaan lessen door tijdens de schoolvakanties?2024-01-19T08:28:31+00:00

Ja, in principe gaan de lessen gewoon door tijdens de schoolvakanties. Alleen als ik zelf op vakantie ben en geen vervanging voor de lessen heb dan gaan de lessen niet door.

Het kan voorkomen dat tijdens de schoolvakanties of bij mijn afwezigheid het lesrooster enigszins is aangepast.

Wat zijn de kosten voor het volgen van lessen?2024-01-19T10:42:47+00:00

Lees uitgebreide informatie over de tarieven van Pulse Pilates. Heb je vragen over welke formule het beste bij jou past? Neem contact op!

Ik ben zwanger. Kan ik deelnemen aan de lessen?2024-01-19T08:13:14+00:00

In de eerste plaats van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Ben je nog niet gestart met lessen bij Pulse Pilates? Dan is het een goed idee om hiermee te wachten tot na je zwangerschap.

Volg je al wel lessen bij Pulse Pilates? Stem in de eerste plaats met je gynaecoloog af. Zonder bijzonderheden kun je de eerste 3 maanden van je zwangerschap gewoon blijven deelnemen aan de lessen die je al volgde. Breng mij (of een eventuele andere docent) op de hoogte van je zwangerschap.

Na 3 maanden zwangerschap is het volgen van een gewone pilatesles niet zo’n goed idee. Dat is te belastend voor je buikspieren. Je zou nog wel iets langer kunnen deelnemen maar dan krijg je aanpassingen van mij voor bepaalde oefeningen. Bij de barre workout doe je meer staande oefeningen, ondersteund met een stoel, waardoor deze les wat toegankelijker voor je zal zijn dan een gewone pilatesles.

Mijn beurtenkaart vervalt en mijn beurten zijn nog niet op.2024-02-28T14:13:29+00:00

Je hebt met een 10-beurtenkaart 4 maanden (bijna 17 weken) de tijd om deze 10 beurten te besteden. Zijn jouw beurten aan het einde van deze periode niet op dan komen deze helaas te vervallen. Beurtenkaarten zijn niet verlengbaar en niet overdraagbaar.

Bij doorlopende abonnementen kunnen niet gebruikte beurten meegenomen worden naar een volgende periode.

Lees ook de Algemene Voorwaarden en informatie over de tarieven.

Ik kan om medische redenen even niet deelnemen aan de lessen.2024-01-19T08:21:36+00:00

Kun je om medische redenen langer dan 1 week niet naar de lessen komen? Jouw beurtenkaart of abonnement kan bevroren worden na het tonen van een medisch attest. Neem in zo’n geval meteen contact op (dus niet pas als je weer kunt starten of als jouw beurtenkaart of abonnement verlopen is).

Ik heb last van een blessure of lichamelijke klachten. Kan ik deelnemen aan de lessen?2024-01-19T08:03:16+00:00

In de meeste gevallen kun je ook met een blessure of lichamelijke klachten deelnemen aan de Pilates en Yin Yoga Stretch lessen (of zelfs de Barre Workout).  De Cardio Barre Workout is niet zo geschikt voor je als hiermee kampt.

Neem in eerste instantie contact op met je behandelende arts of kinesist om te vragen wat je wel en niet mag doen. Neem daarna contact op met mij zodat ik je kan adviseren over welke les het beste bij je past.

Tot hoe lang van tevoren kan ik mijn geboekte les annuleren?2024-02-28T14:17:28+00:00

Heb je een les geboekt en kun je onverhoopt toch niet komen? Annuleer jouw les sowieso via Trainin. Doe dat minimaal 10 uur voor aanvang van de les om geen beurt te verliezen.

Lukt het echt niet om op tijd te annuleren? Annuleer de les toch eerst via Trainin. Stuur mij in dat geval ook een bericht via WhatsApp of e-mail.

trainin

Bij een volle les geef je dan iemand die op de wachtlijst staat de kans om zich voor te bereiden/te organiseren om alsnog naar de les te komen. Bij te weinig aanmeldingen heb ik ook de kans om de les op tijd te annuleren. Het is niet zo fijn als je iets met je werk of kinderopvang hebt geregeld om naar een les te kunnen komen en je dan pas last minute hoort dat de les niet doorgaat.

Lees ook de Algemene Voorwaarden

Ik heb me ingeschreven voor een les maar ik kan toch niet deelnemen.2024-02-28T14:20:51+00:00

Heb je een les geboekt en kun je onverhoopt toch niet komen? Annuleer jouw les via Trainin. Kostenloos annuleren kan tot 10 uur voor aanvang van de les. Lukt het echt niet om op tijd te annuleren? Annuleer dan alsnog via Trainin en stuur mij even een berichtje via WhatsApp of e-mail.
Lees ook de Algemene Voorwaarden

trainin

Hoe annuleer ik mijn geboekte les2024-02-28T14:23:44+00:00

Ga in het reserveringssysteem naar Boekingen. Hier zie je een overzicht van de door jou geboekte lessen. Klik op de knop Afmelden om de les te annuleren.

Ik heb een les geboekt maar geen bevestiging ontvangen. Sta ik nu ingeschreven?2024-02-28T14:25:39+00:00

Na het boeken van een les ontvang je meteen een automatische e-mail met de bevestiging van jouw boeking. Eén dag voor de aanvang van de les ontvang je bovendien nog een automatisch herinnering.

Als je geen bevestiging ontvangen hebt dan zou de e-mail in je spamfolder terecht gekomen kunnen zijn of je hebt deze notificatie misschien uitgeschakeld.

Je kunt zelf controleren voor welke lessen je ingeschreven staat door in te loggen bij Trainin en naar Boekingen te gaan.

Titel

Ga naar de bovenkant